Comencem inscripcions per al Casal d’Estiu que organitza Espai Jove adreçat a nois i noies que es trobin entre sisè de primària i quart de secundària. Es podran formalitzar a partir d’aquest dimarts, dia 11, i fins dimecres 19 de juny.  El Casal tindrà lloc entre el 25 de juny i el 19 de juliol en horari de matí de 10 a 14h. Seran quatre setmanes per viure l’estiu.

 

 

Aquest any amb un marcat accent aquàtic, amb activitats de vela i busseig que complementaran les de piscina i platja. Així com les excursions en bicicleta a la desembocadura del delta del Besòs amb bany final per combatre la calor. Sant Adrià té el privilegi de ser ciutat costanera amb platja i port esportiu, i al Casal d’Estiu d’Espai Jove ho aprofitarem. Estan previstes altres sortides, una al museu del Barça per fer el tour experience i visitar l’estadi, un parell al rocòdrom per fer climbing urbà i activitats de robòtica i cuina per aprendre a fer gelats.

Recordeu, passeu la setmana que ve a fer les inscripcions per la tarda a partir de les 15h. pel Casal Cívic La Mina (c/ Ponent, 37). També podeu trucar al telèfon: 600322733 o posar-vos-hi en contacte per mitjà del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Fem Família també ha preparat una programació especial de cara l’estiu, i especialment per al mes de juliol. El dimecres serà del dia d’anar a la piscina per al grup de famílies, que algun cop alternaran amb sortides a la platja. Es continuarà anant a l’hort comunitari i tindrem un parell de xerrades dels experts per parlar, per exemple, dels cops de calor per entendre els seus perills i com prevenir-los. A petició de les famílies s’està organitzant una sortida al Tibidabo, que es farà en dissabte per facilitar que hi puguin anar el major nombre de persones. Altres sortides als grans parcs de la ciutat de Barcelona: Parc Diagonal i Parc de les Aus. I, visites culturals com la que s’organitza per dimarts 2 de juliol a les instal·lacions del TRAM per conèixer el món del tramvia. Fem Família canvia el seu horari a partir del 17 de juny, per fer jornada intensiva fins al migdia. El curs es tancarà amb un esmorzar comunitari on coincidiran les 25 famílies que van al servei, que quan es reuneixen fan un total de 44 infants d’edats compreses entre els 0 i els 6 anys.

 

 

 

En el cas de la Capsa dels Jocs, que durant tot l’estiu no tanca, els dimarts i dijous obrirà pels matins, com també fa els dissabtes i diumenges al llarg de l’any, i els altres tres dies -dilluns, dimecres i divendres- obrirà per la tarda, dissabte inclòs. Les famílies de la Capsa també se n’aniran alguns dissabtes d’estiu a la piscina preparats per passar-hi tot el dia. Les activitats dins el recinte del parc del Besòs on està instal·lada la Capsa inclouran jocs d’aigua i tindrem en marxa el refrescant aspersor per als dies de més calor. S’organitzaran jocs a l’ombra dels arbres i comptem amb el para-sol que s’hi ha col·locat aquests dies. Està previst continuar amb el treball de manteniment i reg a l’hort comunitari i les activitats habituals de jocs, tallers, manualitats i esports col·lectius.

Molt bon estiu a tothom!

Consorci del barri de la Mina